Vrijwilliger aangevallen bij zwembad De Hoorn

Vrijdagavond was het disco special Halloween voor kinderen in zwembad De Hoorn. Tijdens de feestelijke avond werd bij de entree van het zwembad een vrijwilliger door agressieve jongeren aangevallen.

De groep opgeschoten jongeren wilde rond 21.00 uur het zwembad betreden. Omdat zij niet in de leeftijdscategorie vielen waarvoor het feest bedoeld is, is hen de toegang bij de deur geweigerd. Dat viel slecht bij de groep.

Een van de jongens viel vervolgens een vrijwilliger aan. Daarbij werd de bril van de vrijwilliger van diens hoofd geslagen. De manager van dienst was hiervan getuige en heeft onmiddellijk 112 gebeld en de deuren gesloten. Toen de politie arriveerde, was de groep van acht jongeren inmiddels verdwenen.

Aangifte
Directie en management van het zwembad nemen dit incident hoog op en zullen aangifte doen. "Wij hechten erg aan de veiligheid van onze gasten, onze medewerkers en onze vrijwilligers. Dit soort gedrag tolereren wij niet."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 09:53

Leefomgeving Alphen Centrum en Park Zegersloot

In de gebiedsagenda 2024-2027 voor Alphen Centrum en Park Zegersloot gaat het over de leefomgeving van een stedelijk gebied en een aansluitend recreatiegebied. Belangrijk zijn het vergroenen van het stedelijk gebied met een goede aansluiting naar het recreatiegebied, betere verkeersveiligheid vooral voor fietsers en voetgangers en meer ontmoetingsplekken.

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.