Nieuws

« Vorige - Volgende »

Fietsverlichting gratis gerepareerd op Scala College

15 november 2017 - 11:25  •  reacties

Fietsverlichting gratis gerepareerd op Scala College

Alphen aan den Rijn - Daarom organiseert het Scala College op vrijdag 17 november vanaf 07.45 uur in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland een reparatieactie fietsverlichting op de onderbouwlocatie Nieuwe Sloot. Bij deze actie wordt kapotte fietsverlichting gratis gerepareerd door een erkende fietsenmaker. 

Nieuwe Sloot vestigingsdirecteur Hennie Weeber, die zelf regelmatig naar school fietst, zag de afgelopen weken met eigen ogen dat veel leerlingen met een slechte verlichting van en naar Nieuwe Sloot rijden. "Het Scala College wil een veilige school zijn. We vinden het daarom belangrijk dat onze leerlingen met een goed verlichte fiets op pad gaan. Daarom deze actie die we met steun van Veilig Verkeer Nederland uitvoeren", aldus Weeber.

Kinderen met een fiets waarvan de verlichting niet of onvoldoende werkt, geven de fiets vrijdag aan het begin van de schooldag af. Een professionele fietsenmaker voorziet de fiets dan van een degelijke fietsverlichting. "Vervolgens is het aan de ouders en de kinderen zelf om ervoor te zorgen dat ze zichtbaarblijven", stelt Weeber.

Fotograaf: PR Scala College