Kom gezellig eten bij de Baronie!

Dat je bij de Baronie gezellig en leuk kan shoppen, wisten we natuurlijk al. Maar je hoeft er ook niet te verhongeren met alle leuke eettentjes. We zetten ze voor je op een rijtje.

Domino's Pizza
Domino's  is momenteel het grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld. In Nederland heeft Domino's momenteel 206 vestigingen, waaronder in de Baronie. Kies een pizza uit het ruime assortiment of stel je eigen pizza samen met Pizzachef!

Subway
Zin in een broodje? Dan zit je bij de Subway goed! Stel je broodje helemaal zelf samen of kies er een en maak het compleet met wat jij lekker vindt.

Limburgia
Wil je jezelf (en anderen) eens lekker verwennen? Dan ben je bij Limburgia op de juiste plek. Hier kun je in een sfeervolle omgeving terecht voor heerlijke vlaaien, gebak, bonbons en ambachtelijk schepijs. Verder kun je genieten van heerlijke koffie of thee, extra lekker met een stukje vlaai.

Johnny's Burger Company
Johnny's Burger Company is een Take away - Delivery en Restaurant formule die Hamburgers maakt zonder toegevoegde geur, kleur en smaakstoffen. Dat is dus verantwoord smikkelen!

Shabu Shabu
Bij Shabu Shabu kan je dankzij het  'All You Can Taste'-concept lunchen en dineren voor een vaste prijs. Met verse ingrediënten, die de koks verwerken tot smakelijke Japanse gerechten kunt u een ware 'japanese dining experience' verwachten.

Lunchroom Jaffna
Tijd voor een break? Ga lekker zitten bij lunchroom Jaffna. De lunchroom heeft een uitgebreide kaart: van een kop koffie of thee met wat lekkers, diverse soorten luxe belegde broodjes (ook glutenvrij brood) en lunchsalades tot huisgemaakte dagmaaltijden.

Bakker Breggen
Voor kwaliteit ga je naar Bakker Breggen. Bakker Breggen heeft namelijk pure passie voor het bakkersvak.Voor lekkere producten van een ouderwets goede bakker, ben je bij Bakker Breggen zeker op het goede adres!

Baronie Döner Place
Baronie Döner Place is een döner-zaak is met heerlijke warme broodjes en Turkse pizza's. Er wordt veel aandacht de producten en service besteed. Verder zorgen ze er altijd voor dat de klanten snel en tevreden geholpen wordt.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.