Sterke aanvulling voor Maggie Blue
Per 1 februari gaat Chantal Roeleveld, voorheen eigenaar van Eetcafé de Meiden, het team van Maggie Blue versterken. Zij vormt dan samen met Mike Suvaal het management van de culinaire hot spot in het Nutsgebouw.
Mike is manager van het eerste uur en al sinds de opening verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in Maggie Blue. Chantal kreeg de Alphense horeca met de paplepel ingegoten. Haar ouders waren de uitbaters van ‘t Baarthuys, in de jaren '80 een bekend etablissement in Alphen. Vanaf 1995 namen Chantal en zus Nathalie het roer over en ontvingen zij 22 jaar lang duizenden trouwe gasten in Eetcafé de Meiden.
Chantal zal als gastvrouw het vaste aanspreekpunt zijn voor Maggie Blue, en neemt ook de evenementen en de zaalverhuur op zich. In Maggie Blue vindt zij de horeca-uitdaging die zij sinds vorig jaar zo gemist heeft. Ze heeft er zichtbaar zin in: “Maggie Blue heeft alles in zich om uit te groeien tot een groot succes. In het restaurant geniet je van bijzondere gerechten, maar je kunt er ook gewoon neerstrijken voor een kop koffie, een lekker broodje of een vrijdagmiddagborrel. De ruimte ziet er fantastisch uit en leent zich uitstekend voor een uitbundige avond uit of een feestje. De ideeën tollen door mijn hoofd, en ik kan haast niet wachten om daarmee aan de slag te gaan, samen met Mike en de rest van het team.”