Win deze Alphens Actie twee kaarten voor het Boerenbal

Het Boerenbal is een begrip in Alphen en omstreken, een avond die in het teken staat van feest, muziek, uitdossen en lekker los gaan. Bovendien ben je hier al welkom vanaf 16 jaar. Met dit jaar optredens van onder andere de Gebroeders Ko en jij kunt kaarten winnen!

Wat kun je winnen?
Wij mogen twee winnaars blij maken met twee kaarten voor het Boerenbal!

Wat moet je hiervoor doen?
Dus als je kans wil maken moet je op dit bericht op Alphens.nl reageren, of het bericht op onze Facebookpagina liken, erop reageren of het bericht delen. 

Deze actie loopt tot vrijdag 2 februari 12.00 's middags.

Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. Houd Alphens.nl dus in de gaten!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.