Advertorial Algemeen

Nieuw in de verkoop: Kerkstraat 11A in Woubrugge

Wilt u ook graag mooi wonen in Woubrugge? In het hart van Woubrugge in het oudste straatje, vlakbij de Woudwetering en een prachtig kerkje uit de 17e eeuw bieden wij nieuw in de verkoop deze twee-onder-een-kap woning aan: veel woongenot op een riant perceel van 339 m² met een achtertuin van 19 meter diep, een garage en een eigen oprit.

Dat u niet per sé vrijstaand hoeft te wonen om een gevoel van vrijheid te hebben bewijst deze woning wel! Een kindvriendelijke woonomgeving, een rustige en centrale ligging op loopafstand van het winkelcentrum, sport- en recreatiefaciliteiten en twee basisscholen. Woubrugge ligt zeer centraal met uitvalswegen naar alle delen van de Randstad en staat bekend om haar prachtige polderlandschap, water en jachthavens met directe aansluiting op natuurgebied Braassemermeer.

De ruime oprit met eigen parkeergelegenheid, de garage, een achtertuin van maar liefst 19 meter diep en 10 meter breed, dit zijn slechts een handvol kenmerken die u bij  aankomst gelijk zullen opvallen. Deze woning biedt veel woongenot mede door de praktische indeling en de nette afwerking. Vooruitlopend op de gedetailleerde beschrijving noemen wij alvast enkele bijzonderheden:

Kerkstraat 11A, Woubrugge. Vraagprijs € 425.000,= k.k.

  • Een riante woonkamer met een sfeervolle openhaard, een trapkast en een schuifpui naar de achtertuin
  • De woning beschikt over vloerverwarming in de keuken, de hal en de badkamer
  • Een ruime en neutrale keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur
  • De inpandig bereikbare garage is voorzien van een wasmachineaansluiting en biedt eventueel de mogelijkheid tot het creëren van een kantoor-/praktijkruimte aan huis.
  • In totaal 4 royale slaapkamers en een zeer ruime badkamer
  • Om het plaatje compleet te maken beschikt de woning over een fraai aangelegde achtertuin met diverse terrassen, een gazon, een vijver én een veranda, alsmede een ruime en eveneens zonnige voortuin met leilinden.

Kortom, dit is niet zomaar een woning, dit is thuiskomen! Bent u al nieuwsgierig geworden? Wij bezichtigen graag met u de woning.

 

KOPPES Makelaardij
Julianastraat 133
Alphen aan den Rijn  

info@koppesmakelaardij.nl 
0172 - 43 45 61


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.