Advertorial Algemeen

Nog één Alphense in de race voor Expeditie Robinson

Marloes Verdiesen uit Alphen aan den Rijn zet nog één keer alles op alles om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Met genoeg stemmen maakt de Alphense namelijk kans op deelname aan het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson.

In totaal deden drie Alphense vrouwen mee met de selectieronden, mannen lijken niet geïnteresseerd in deelname aan Expeditie Robinson. Uiteindelijk heeft alleen Marloes alle zeven weken een video gemaakt om stemmen te verzamelen. Zo zakte ze al een keer in bikini door het ijs, stookte een vuurtje en springt in haar laatste video in de Oude Rijn om Nederland te overtuigen dat zij dé geschikte kandidaat is om mee te doen aan de spelshow op een onbewoond eiland.

"Fysiek lijkt de expeditie me heel gaaf omdat je jezelf tot een heel ander uiterste brengt dan je ooit in een andere situatie zult doen", stelt Marloes. "Ik hou van spellen en de proeven bij Expeditie Robinson zien er altijd extreem gaaf uit. Het feit dat ik mijn zin nogal kan doordrijven en mensen kan overtuigen van mijn mening, kan nog goed van pas komen. Nu nog hopen dat ik in ieder geval Alphenaren kan overtuigen om op mij te stemmen", grapt ze.

Wat betreft conditie verwacht de sportfanaat dat het wel goed zit. "Maar als je aan het overleven bent en je energielevel min tien is, hoe gaat het dan? Ook ben ik beniewd hoe ik in een groep lig. Word ik gek, blijf ik mezelf, of leer ik een hele andere Marloes kennen?"

Castingronde
Tot en met 9 april kunnen geïnteresseerden wekelijks mee doen aan de opdrachten, een video uploaden en stemmen werven. De top zeven met de meeste stemmen van iedere week is verzekerd van een plek in de castingronde. Daarnaast worden nog 51 mensen geselecteerd zodat uiteindelijk honderd mensen tijdens de castingdag de strijd met elkaar aan gaan.

Stemmen op Marloes kan via deze link.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.