Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bijeenkomst teamcaptains SamenLoop voor Hoop

16 april 2018 - 19:51  •  reacties

Bijeenkomst teamcaptains SamenLoop voor Hoop

Alphen aan den Rijn - Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gedeeld over het evenement op 26 en 27 mei in Park Rijnstroom en wat daar allemaal bij komt kijken. Behalve het meelopen met de 24-uurs wandelestafette is er overdag ook een braderie waar de teams spulletjes voor het goede doel verkopen en waar allerlei leuke activiteiten zijn. Daarnaast is het natuurlijk de bedoeling dat er van te voren al zoveel mogelijk sponsorgeld wordt opgehaald.

De bijeenkomst is niet alleen bedoeld voor teamcaptains van bestaande teams, maar juist ook voor nieuwe teams. Aanmelden kan ter plekke. Er zijn inmiddels 65 teams ingeschreven. De meeste leden van de Commissie van SamenLoop voor Hoop Alphen zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Teams die zich aan willen melden, kunnen dit doen via teams@samenloopalphen.nl. Het is de bedoeling dat de teamcaptain zich aanmeldt, ook als het team nog niet compleet is. Vervolgens krijgt de teamcaptain 'de spullen' en wordt de rest van het team via de captain ingeschreven. De opbrengst van SamenLoop voor Hoop gaat naar KWF kankerbestrijding.

De bijeenkomst van woensdagavond 18 april is in de aula van het Groene Hart Leerpark, Prinses Beatrixlaan 4. Voor wie met de auto komt: de rotonde bij De Baronie is dan afgesloten!

Op de foto: de teamcaptainsbijeenkomst in oktober vorig jaar.

Fotograaf: PR SamenLoop