Advertorial Algemeen

VERKIEZING: Welke winkel heeft de mooiste etalage?

De winkeliers in het centrum van Alphen aan den Rijn doen altijd enorm hun best om hun etalage er mooi uit te laten zien. Welke winkel verdient de titel 'Mooiste winkeletalage van Alphen'? Nomineer hier jouw favoriet.

Wij hebben vijf lokale winkeliers genomineerd voor de Mooiste winkeletalage van Alphen. Laat ons weten wie jouw favoriet is en maak kans op een cadeaubon van de winnende winkel!

  • Stem via de poll op jouw favoriet
  • Laat in de comments weten op wie je hebt gestemd
  • Wij verloten een cadeaubon van de winnende winkel onder de mensen die op deze winkel hebben gestemd. Vergeet dus niet om in de comments jouw favoriet te benoemen!

Dit zijn de genomineerden!

SD CREATION - SINT JORISSTRAAT

VERKLEEDPLANEET - RAADHUISSTRAAT

CARTOUCHE - VAN MANDERSLOOSTRAAT

JAC VAN VLIET EN ZONEN - VAN BOETZELAERSTRAAT

VAN KEEKEN - VAN MANDERSLOOSTRAAT


Meer nieuws

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.