Nieuws

« Vorige - Volgende »

BOOST organiseert activiteiten voor jong en oud

18 mei 2018 - 14:53  •  reacties

BOOST organiseert activiteiten voor jong en oud

Alphen aan den Rijn - Het idee voor de activiteitenmiddag voor jong en oud kwam bij Roel Wierink, gebiedsadviseur van de gemeente Alphen aan den Rijn, vandaan. Samen met de jongerenwerkers van BOOST werd invulling gegeven aan de middag bij jeu de boules-vereniging ACP Les Pointeurs, met onder andere een graffiti workshop en uiteraard een spelletje jeu de boules. Tijdens de pauze werden de aanwezigen getrakteerd op een hapje en een drankje.

"Leuk hè, dat we gaan spelen en verven?", was de reactie van één van de jongeren van De Schatkist. Na de aftrap van de middag met een spelletje jeu de boules voor jong en oud, gingen de jongeren aan de slag met de graffiti workshop waarbij ze hun eigen hand in de afbeelding konden verwerken. De workshop werd gegeven door Menno van Muurpret

Jongerenwerker Mohamed: "De insteek van de activiteiten was om jong en oud met elkaar verbinden en de jongeren kennis te laten maken met jeu de boule. Zowel jong als oud hebben genoten van de middag en wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar!"

Fotograaf: Josh Walet
Markt
BOOST.'
BOOST

Bouwen aan opgroeien, ontwikkeling, sport en talent.