Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphen.NU opnieuw succes onder Alphense jongeren

20 september 2018 - 08:36  •  reacties

Alphen.NU opnieuw succes onder Alphense jongeren

Alphen aan den Rijn - De jongeren hadden de wens om het platform te gebruiken om zo weer de connectie met de jeugd uit Alphen aan den Rijn te zoeken en te weten wat er speelt en waar zij behoefte aan hebben. Sem en Sam worden hierbij ondersteund door Alphens.nl en SERA Business Design. "Veel jongeren zitten tegenwoordig op social media zoals Snapchat en Instagram, daar zijn wij ook actief namens Alphen.NU", aldus de tieners.

Wel moet gezegd worden dat de interactie zich voornamelijk op het Instagramaccount afspeelt, maar dat loopt volgens plan. Afgelopen vrijdag was het doel om 750 volgers te halen. Daar gingen ze al snel overheen en zitten nu op ruim 1.100 volgers. Hier worden stellingen geplaatst, informatie over evenementen gedeeld en vragen gesteld die de Alphense jeugd aan gaan. 

Omdat er voor jongeren weinig te doen is in Alphen aan den Rijn, geeft Alphen.NU over een tijdje zelf het goede voorbeeld door een evenement te organiseren voor jongeren. "We zijn druk bezig om de community uit te breiden en zodra dat voldoende is gebeurd, geven een feest met optredens van artiesten voor de Alphense jeugd!", aldus Sem en Sam. "Hoe, wat en waar, daar zijn we nog over aan het brainstormen met ons team."

Fotograaf: Alphens.nl
Tags: alphen.nu