Nieuws

« Vorige - Volgende »

PIN & WIN in de Aarhof tijdens Black Friday

16 november 2018 - 16:22  •  reacties

PIN & WIN in de Aarhof tijdens Black Friday

Alphen aan den Rijn - De term Black Friday zou te maken hebben met de grote verkeersdrukte op deze dag. Een andere theorie is dat de winkeliers deze dag voor het eerst zwarte cijfers in hun boekhouding kunnen schrijven. Verliezen werden voorheen altijd met rood in de boekhouding geschreven en winst in zwarte cijfers. Kortom: een feestelijke dag voor de winkeliers. 

Ook in winkelcentrum De Aarhof is het vrijdagmiddag 23 november vanaf 16.00 uur extra leuk om te shoppen tijdens het PIN & WIN feest. Met elke aankoop per PIN vanaf € 10,-, kunt u meedingen naar mooie prijzen met als hoofdprijs een supergave zwarte scooter.

Op het middenplein in De Aarhof is vrijdag vanaf 17:00 uur elk heel uur een prijsuitreiking. De promotiedames hebben extra deelnameformulieren bij zich, zodat iedereen één of meerdere keren kans maakt op fantastische prijzen.

Let daarom deze week extra goed op een zwarte envelop in uw brievenbus. Lever het ingevulde deelnameformulier samen met uw PINBON vrijdag 23 november in bij één van de Black Friday promotiedames en maak kans op een reischeque, één minuut gratis winkelen, een koffer, een prachtig horloge of de hoofdprijs: een supergave zwarte scooter.

Kom vrijdagmiddag voor alle boodschappen gezellig naar De Aarhof en wie weet gaat u wel met één van de prijzen naar huis!

Fotograaf: PR Aarhof
Aarhof.'
Aarhof

Gelegen in het stadshart.