Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ad Hoc gaat woningen Rode Dorp tijdelijk verhuren

3 december 2018 - 15:17  •  reacties

Ad Hoc gaat woningen Rode Dorp tijdelijk verhuren

Alphen aan den Rijn - In Alphen aan den Rijn vervangt woningcorporatie Woonforte 172 huurwoningen door hetzelfde aantal eengezinswoningen. De huurders met een vast huurcontract krijgen de mogelijkheid om terug te keren naar hun eigen plek of naar een andere plek in het Rode Dorp. 

"Veel woningcorporaties in Nederland zetten Ad Hoc in om het leegstandbeheer en de tijdelijke verhuur van sloop- en renovatieprojecten te verzorgen. Ad Hoc zorgt ervoor dat er goede bewoners in de lege woningen worden geplaatst en dat de buurt veilig en beheersbaar blijft, daarom hebben we voor Ad Hoc gekozen", stelt Woonforte.

Projectleider Dianca Berendsen van Ad Hoc: "We zijn erg enthousiast dat Ad Hoc de tijdelijke verhuur voor het project mag verzorgen. Onder het motto 'beter een goede buur dan een verre vriend' zullen de Ad Hoc-bewoners onder andere contact leggen met hun buren en er zo voor zorgen dat het ook in de komende jaren voor iedereen prettig wonen blijft."

Mensen die interesse hebben in een tijdelijke woning in het Rode Dorp kunnen zich inschrijven via de website van Ad Hoc.

Fotograaf: PR Woonforte // Impressie nieuwbouw het Rode Dorp
Mediamarkt
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.