Kerstvideo van het Jostiband Orkest gaat viral

Het Jostiband Orkest heeft een kerstvideo gemaakt als kerstgroet namens het orkest van zorgorganisatie Ipse de Bruggen in Zwammerdam. De video werd opgenomen op de ijsbaan van Archeon in Alphen aan den Rijn en is in enkele uren al ruim drieduizend keer bekeken.

In het filmpje is te zien hoe enkele orkestleden dansen op het ijs met voormalig Nederlands kampioen kunstschaatsen Manouk Gijsman. De andere orkestleden fungeren als jurylid en houden na de dansen bordjes omhoog die in het orkest gebruikt worden. De video is gemaakt door en naar het idee van creatieve duizendpoot Hans Doderer. 

Orkestleider Lyan Verburg meldt dat de kerstgroet is rondgestuurd aan onder meer de artiesten waarmee de muzikanten de afgelopen jaren hebben samengewerkt, waaronder Guus Meeuwis en Maan. Voor de video werd de single Het Is Pas Echt Kerstmis van de Vrienden van de Frank en Vrijdag Show van radio 538 gebruikt. "Fantastisch... Super leuk dat jullie onze single gebruiken voor de kerstclip", reageert 538 op Facebook.

De video is te bezichtigen op de Facebookpagina van de Jostiband.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.