Eerste Alphens Boost Club avond was een succes!

Gisteravond vond de eerste marketing avond van de Alphens Boost Club plaats. Er waren zo’n 30 leden aanwezig om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van online marketing.

Onze Content Manager Vera Vergunst mocht het spits afbijten en gaf de leden een kijken in de online marketing wereld. Wat is online marketing nu precies, wat komt daar allemaal bij kijken en wat zijn de ontwikkelingen die je voor 2019 in de gaten moet houden? Met een aantal tips heeft zij de ondernemers handvatten gegeven om zelf aan de slag te gaan.

Gastspreker Martijn Pruijsen, die 7 jaar als senior marketeer heeft gewerkt bij RTL, inspireerde de leden om met een stappenplan aan de slag te gaan. Hoe je jouw doelen in kaart kunt brengen en hoe je ze vervolgens kunt uitwerken en waar kunt maken.

Als afsluiter was er een borrel waarbij de leden kennis konden maken met elkaar. Wij kijken erg uit naar de volgende marketingavond en hopen dan nog meer leden te kunnen inspireren.

Alphens Boost Club
De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is totaal gericht op marketing en met name online marketing. Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in?

Het zijn allemaal vragen waar veel ondernemers mee worstelen. Alphens.nl wil je hierbij helpen. Voor een klein jaarlijks bedrag ben je lid van de Alphens Boost Club. Je ontvangt hier mega veel waarde voor terug.

Wil jij ook lid worden van de Alphens Boost Club of meer informatie? Kijk dan abc.alphens.nl


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.