Nieuws

« Vorige - Volgende »

Volkstuinen Alphen blij met oplossing huurverhoging

12 april 2019 - 10:57  •  reacties

Volkstuinen Alphen blij met oplossing huurverhoging

Alphen aan den Rijn - “Ik ben heel content met hoe het is afgelopen”, vertelt Gert de Geest namens VTV Alphen en VTV Ridderspoor. Er zijn veel discussies geweest met de gemeente maar ze hebben erg met ons meegedacht.”

Onder de huurverhoging kwam de vereniging niet uit maar de gemeente heeft wel toegezegd het grote onderhoud voor haar rekening te nemen. “Zo staan er nog twee schuren op het terrein met asbest, dit probleem lost de gemeente op. Ook nemen zij het grote onderhoud zoals de parkeerplaatsen voor haar rekening, daar zijn wij als vereniging erg blij mee.”

De verhoging wordt over een aantal jaar verspreid. Of de verhoging leden zal kosten, weet Gert nog niet. “Natuurlijk wordt alles wat duurder maar we gaan kijken hoe we andere kosten kunnen verlagen. Als vereniging kunnen we dat denk samen met onze leden oplossen, zodat het uiteindelijk niet veel geld scheelt”, licht hij toe. “Al met al is het netjes geregeld en heeft de wethouder het netjes afgehandeld met ons. We kunnen er weer tien jaar tegenaan!”

 

Fotograaf: VTV Alphen