Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vakantie vier je in Castellum

20 april 2019 - 16:55  •  reacties

Vakantie vier je in Castellum

Alphen aan den Rijn - Avengers op megaschermOok deze vakantie kun je in de Fonds Alphen zaal genieten van toffe films op een scherm van maar liefst 8 bij 14 meter. Bijvoorbeeld van Missing Link! Ga in deze avonturentekenfilm mee met Sir Lionel Frost diep de Amerikaanse bossen in, en ontdek met hem de ontbrekende schakel tussen aap en mens. Voor de volwassenen draait in de avonduren Avengers: Endgame in 3D. Deze film brak in Amerika alle record en draait vanaf woensdag 24 april een premièrereeks op het grootste scherm van de regio. De kaartverkoop voor de voorstellingen in de eerste week van de mei vakantie zijn reeds begonnen.

Bouw jouw eigen Wonder Park
Dé film die niemand in de meivakantie wil missen is Wonder Park. Kom je naar deze film kijken? Dan kun je voor en na de film in de bioscoopfoyer jouw eigen Wonder Park komen knutselen. Laat jouw fantasie los en maak met de speciale Wonder Parkbouwplaat een prachtig park. Een deskundige jury kiest op de laatste dag van de meivakantie de meest in het oog springende creatie. De winnaar ontvangt een uitgebreid Wonderpark-pakket met daarin o.a. een kindervest.

Kaartje is geld waard
Gooi tijdens de vakantie jouw (digitale) kaartje niet in de prullenbak maar deponeer hem in de speciale brievenbus in de bioscoop of stuur een mail met een foto van het kaartje naar marketing@theatercastellum.nl. Na de meivakanties worden er onder de ingeleverde kaarten diverse prijzen verloot waaronder theatertickets.

Pin Only
De bioscoop van Castellum is geheel pin only. Gaan jouw kinderen zonder pinpas naar de bioscoop maar willen ze wel genieten van een popcorn en frisdrank tijdens de film? Dan zijn bij de online reservering van de kaartjes combi-deals te boeken. Ga je met het hele gezin naar de film? Dan is het Familieticket een voordelige keuze. Vroege vogels kunnen de ochtendvertoningen voor slecht € 6,50 bezoeken.

Fotograaf: PR Castellum
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!