Advertorial Algemeen

Gratis kado van de Esports Game Arena voor geslaagden

Heb jij het hele schooljaar lopen zwoegen? Heb jij net je examens gehad en ben je geslaagd? Dan heeft de Esports Game Arena goed nieuws voor je, want als jij je diploma op zak hebt willen wij dat natuurlijk met je vieren!

Na een jaar vol toetsen, zware lessen en langzame schooldagen is het dan bijna vakantie, maar eerst moesten die enorm gevreesde eindexamens nog gedaan worden. Het urenlang blokken en informatie in je hoofd stampen heeft hopelijk goed uitbetaald. Als je geslaagd bent met je diploma op zak is het eindelijk tijd voor ontspanning en waar kan je dat nou beter doen dan in de Esports Game Arena? Alsof dat nog niet genoeg is, mag je bij het behalen van je diploma twéé uur gratis komen gamen.

Je vraagt je misschien af wat je moet doen om die gratis uurtjes binnen te slepen. Nou, dat is vrij makkelijk, want je hoeft alleen maar aan te kunnen tonen dat jij jouw diploma hebt behaald. Als dat gelukt is kan jij heerlijk gebruik maken van je twee uur gratis gamen. Let wel op: het diploma moet wel in dit schooljaar behaald zijn. We hebben natuurlijk een bar op locatie, dus als je het warm begint te krijgen van al dat gamen, dan kan je daar een heerlijk drankje bestellen om af te koelen.

Deze actie bij de Esports Game Arena loopt tot en met juni van dit jaar, dus wees er snel bij en vergeet niet om al je vrienden mee te nemen, ook als ze misschien niet geslaagd zijn. Samen gamen is namelijk altijd leuker!


Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.