Nieuws

« Vorige - Volgende »

Breaking: Beelden van brutale roof van Sinterklaascadeautjes uit auto

10 december 2013 - 17:26  •  reacties

Breaking: Beelden van brutale roof van Sinterklaascadeautjes uit auto

Alphen aan den Rijn -

De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats op eigen terrein. De man en vrouw hebben niet door dat ze vol in het zicht van een bewakingscamera staan en dat de diefstal is vastgelegd op beeld.

Diefstal
Donderdag 5 december rijden de man en vrouw om 16.05 uur in een witte Mini Cooper met het kenteken 3-KTZ-34 het terein op. Het stel rijdt eerst door tot naast de geparkeerde auto om vervolgens een stuk terug te rijden en de auto daar neer te zetten. De man stapt uit de auto, kijkt eens in de geparkeerde auto en rommelt wat aan de deur van het gebouw. Even later stapt ook de vrouw uit de auto en samen kijken ze in de geparkeerde auto en proberen de deur van de auto open te maken. Als dit niet lukt, loopt het stel terug naar de auto.

Na een aantal minuten stapt het stel uit, rommelt de man weer aan de autodeur en loopt de vrouw door, vermoedelijk om op de uitkijk te staan. De man weet de autodeur uiteindelijk open te krijgen en begint de cadeau's over te laden naar de witte Mini. Hierna komt de vrouw weer terug waarna ze samen instappen en wegrijden.

Signalement
De man heeft donker haar, lijkt een licht getint uiterlijk te hebben en draagt op het moment van de diefstal een grijze trui, een donkere joggingbroek met grijze bies en sportschoenen. De vrouw heeft blond haar en draagt een halflange zwarte jas met grote bontkraag. Ook draagt zij een spijkerbroek en grijze (nep) Uggs.

Herken jij dit tweetal of heb jij donderdag 5 december iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.

Bekijk hieronder ook de foto's van de bewakingscamera. Voor een vergroting van de foto kun je op de afbeelding klikken.

 

 

Fotograaf: Josh Walet