Twee mannen opgepakt na poging bedrijfsinbraak

De politie kreeg om 23.15 uur de melding dat er werd ingebroken in het pand door twee mannen die daar met een auto naar toe waren gereden. De melder zag dat de mannen even later wegreden. Met de informatie over de auto en signalementen van de mannen heeft de politie in de omgeving uitgekeken naar de daders.

De politie heeft dinsdag 30 juni omstreeks 23.30 uur twee mannen van 26 jaar uit Koudekerk aan den Rijn in hun woonplaats aangehouden op verdenking van poging inbraak in een bedrijf aan de Zaagmolenweg in Alphen aan den Rijn.

De verdachten werden al snel aangetroffen in Koudekerk aan den Rijn en aangehouden. Een van de verdachten was er eerst nog vandoor gegaan in de richting van de voetbalvelden en had zich daar verstopt in de bosjes. De wijk werd afgezet en met assistentie van een politiehond werd de verdachte gevonden. De politie doet verder onderzoek.

Bron: Politie.nl


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.