Aanhoudingen en doorzoekingen bij grote drugsactie

De politie heeft woensdag acht verdachten aangehouden in een onderzoek naar drugshandel in de regio. Er werden doorzoekingen in 22 panden verricht, onder andere in Gouda, Boskoop, en Alphen aan den Rijn.

De Dienst Regionale Recherche en politieteam Gouda van de eenheid Den Haag zijn in november 2016 een onderzoek gestart naar drugshandel. Dit onderzoek resulteerde woensdag in de aanhoudingen en doorzoekingen. De doorzoekingen vonden plaats in woningen en horecagelegenheden in Gouda, Boskoop, Alphen aan den Rijn, Gouderak, Moordrecht, Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Bij de doorzoekingen werden een hoeveelheid drugs, geld en drugsgerelateerde goederen aangetroffen en in beslaggenomen. Ook heeft de recherche gegevensdragers meegenomen voor verder onderzoek.

De verdachten zijn mannen van tussen de 22 en 50 jaar. Al deze verdachten zitten vast en mogen geen contact met de buitenwereld hebben. Daarnaast zijn drie verdachten aangehouden voor het niet opvolgen van aanwijzingen en/of het plegen van verzet tegen de politie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.