Nieuws

« Vorige - Volgende »

Politie op zoek naar getuigen van ramkraak Sebastian

12 oktober 2017 - 12:20  •  reacties

Politie op zoek naar getuigen van ramkraak Sebastian

Alphen aan den Rijn -

Een getuige die de politie waarschuwde, vertelde agenten dat hij direct na de kraak vier verdachten zag wegvluchten op twee vermoedelijk klaarstaande scooters. Het ging om vier jonge mannen in donkere kleding met capuchons op. Ook zag de getuige dat de verdachten een aantal grote, volle, zwarte tassen bij zich droegen op de scooters. De scooters reden met hoge snelheid over de Castellumstraat weg in de richting van de Alphense Brug.

Nadat het pand door de politie was afgezet, deden forensische en tactische rechercheurs onderzoek op de plaats delict. Uit onderzoek bleek dat het busje kort diezelfde nacht nog gestolen was in Badhoevedorp aan de Einsteinlaan. Het busje is voor verder onderzoek in beslag genomen.

Ook vandaag gaat het onderzoek naar sporen in de winkel verder. De eigenaar van de winkel doet aangifte van diefstal van kleding en goederen.

Getuigen
De districtsrecherche Alphen-Gouda zoekt getuigen van de ramkraak aan de Castellumstraat. Hierbij gaat het om mensen die iets hebben gezien of gehoord van de ramkraak, of eerder bij de winkel verdachte omstandigheden hebben waargenomen. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Fotograaf: Josh Walet