Nieuws

« Vorige - Volgende »

Getuigen gezocht van poging opzettelijke aanrijding

4 januari 2018 - 16:50  •  reacties

Getuigen gezocht van poging opzettelijke aanrijding

Alphen aan den Rijn - Het slachtoffer had zijn auto vlakbij bouwmarkt Bouwmaat geparkeerd en liep vanaf daar naar De Baronie. Een zwarte Volkswagen reed op dat moment over de Moerbeilaan. De automobilist stuurde het voertuig over de middenberm van de weg en reed doelbewust, via de verkeerde weghelft, op het slachtoffer in. Het slachtoffer kon nog net op tijd opzij springen en werd slechts door de auto geschampt.

De automobilist reed daarna door naar de geparkeerde auto van het slachtoffer, trapte daar een flinke deuk in en ging er daarna vandoor via de Van Foreestlaan. 

Getuigen
Op het moment dat het incident plaatsvond, reden meerdere weggebruikers langs en was er ook veel winkelend publiek bij De Baronie. Het slachtoffer is na het incident naar huis 'gevlucht' en heeft daardoor geen getuigen gesproken. Wel heeft hij direct melding gedaan bij de politie en doet op korte termijn aangifte.

Ondanks dat de poging opzettelijke aanrijding is vastgelegd door bewakingscamera's van het winkelcentrum, zijn politie en slachtoffer op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie hebben of getuige zijn geweest, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Fotograaf: Josh Walet
Munneke Lourens
Theater Castellum