15e editie TEAN International in augustus van start

Van 30 augustus t/m 7 september vindt in Alphen aan den Rijn de 15e editie van het TEAN International Tennis tournament plaats. TEAN International behoort tot de grootste internationale tennistoernooien van Nederland en staat bekend om zijn gezellige ambi

Het internationale tennis evenement bestaat uit een €42.500 ATP Challenger voor heren, dat deel uitmaakt van de ATP-Challenger Series, in combinatie met een $25.000 ITF Challenger voor dames. De deelnemers worden direct kenbaar gemaakt wanneer de ATP en ITF het deelnemersveld hebben bevestigd.

Toernooidirecteur Jannette Nieumeijer: “Wij zijn heel erg verheugd over het feit dat wij dit jaar ons derde lustrum kunnen vieren! Het organiseren van een dergelijk evenement is natuurlijk niet mogelijk zonder de steun van het bedrijfsleven. Wij willen onze sponsoren dan ook heel hartelijk bedanken voor hun financiële bijdragen en het vertrouwen dat ze ons hiermee al die jaren schenken. En we kijken uit naar een spannend toernooi!”

Ook burgemeester Tjerk Bruinsma is trots op het Alphense toernooi. “Het college van burgemeester en wethouders is er trots op dat dit belangrijke toernooi in Alphen aan den Rijn plaats vindt. Wij zullen dan ook regelmatig aanwezig zijn, waaronder wethouder Michel du Chatinier van Sport op 30 augustus voor de loting en op 7 september bij de prijsuitreiking. Wij vertrouwen er op dat spelers én publiek er een mooi evenement van maken met topkwaliteit en een sportieve sfeer,” aldus Bruinsma.

Heerlijk lunchen en dineren bij Eight en Paviljoen Boom
Dit jaar kun je tijdens de wedstrijden genieten van een heerlijke lunch of diner geserveerd door Grand Café Eight. Uitgebreid lunchen en dineren met wisselende dagmenu’s, een “quick bite” of lekker met een “bord op schoot”, het kan allemaal bij Eight.

Arjan van Haastregt en Eugenie Remmerswaal zijn sinds begin dit jaar de nieuwe pachters op het TEAN terrein. Naast de VIP tent kunnen sporters, vrijwilligers en gasten ook terecht bij Paviljoen Boom. Hier worden overheerlijke pasta’s, luxe versnaperingen en lekkere aparte daghappen en meer verrassingen geserveerd.

Dit internationale tennis evenement bestaat uit een €42.500 ATP Challenger voor heren, dat deel uitmaakt van de ATP-Challenger Series, in combinatie met een $25.000 ITF Challenger voor dames. De deelnemers zullen wij direct kenbaar maken wanneer de ATP en ITF het deelnemersveld hebben bevestigd.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.