Stem op clubheld Nick Bouman van voetbalvereniging ARC

AD draagt sport in de regio een warm hart toe Van voetbal tot schaatsen en van biljarten tot shorttrack. Daarom organiseert het AD de verkiezing 'Clubhelden van de Amateursport'. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen. Bij ARC staat o.a. clubheld Nick Bouman op het lijstje.

Nick Bouman werd op zijn 11e lid van ARC en een jaar later gaf hij zich op om als vrijwilliger koek te verkopen voor de nieuwbouw op de Bijlen. Het was het begin van een indrukwekkende hoeveelheid vrijwilligerswerk die hij in de afgelopen 46 jaar heeft gedaan.

Hij introduceerde de sport en speldag. Begon als jeugdleider( van oa de D1 van 1976-1977) en deed dat jaren achtereen. Ook was hij 11 jaar elftalleider van zijn zoon.

Hij stond aan de wieg van eerste presentatiegids, hing netten op, gaf ballen lucht, introduceerde het programmablad bij ARC, was lid van jeugdcommissie, 12 jaar hoofdbestuur, PR man en sinds jaar en dag wedstrijdsecretaris van de selectieteams. Ook draagt hij nu wekelijks zorg voor columns en de voorbeschouwing op de site.

Ook heeft hij een begin gemaakt met zijn boek over 100 jaar ARC dat bij dit jubileum zal uitkomen. Help je mee om Nick Bouman de meeste stemmen te geven? Stem hier en zorg ervoor dat ARC €25.000 krijgt.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.