Extra aandacht aangepast sporten bij Alphen Beweegt

November 2016 is de maand van het aangepast sporten. Om hier extra aandacht aan te geven heeft Alphen Beweegt een evenement georganiseerd.

Op zaterdag 12 en van maandag 21 tot en met 25 november stellen diverse verenigingen in de gemeente Alphen aan den Rijn hun trainingen open voor jonge en oude deelnemers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het evenement is gecreëerd om mensen met een fysieke of mentale beperking de mogelijkheid te geven om bij sportverenigingen een les of training te volgen. Het doel is dan ook om deze mensen te stimuleren om in beweging te komen en vooral kennis te laten maken met het aanbod dat er al is. 

Tijdens deze dagen zijn er allerlei sporten om te beoefenen, waaronder voetbal, (rolstoel)tennis, atletiek, judo, badminton en hockey. Deelname is gratis en ook familie en vrienden zijn van harte welkom om te komen kijken of deel te nemen.

Voor het volledige programma en aanmelden kan men terecht op de website www.alphenbeweegt.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.