« Vorige - Volgende »

ARC geeft kampioenskandidaat Nootdorp geen kans

19 maart 2017 - 21:14  •  SV ARC  •  reacties

ARC geeft kampioenskandidaat Nootdorp geen kans

Alphen aan den Rijn - Het werd uiteindelijk 2-0 voor de thuisclub op sportpark Zegersloot en dat was zeker gelet op het vertoonde spel in de tweede helft en het aantal kansen zeker niet geflatteerd. Integendeel zelfs, de bezoekers kwamen hiermee nog goed weg.

In de eerste helft was er van onderling verschil nog niet veel te merken. Veel gebeurde er niet. Twee kansen deden zich voor, in beide gevallen wist Daan van Leeuwen ze niet te verzilveren. Dat deed hij zeven minuten na de pauze wel. Stefan den Horder bediende Daan van Leeuwen op maat met een scherpe “packing pass” en die rondde doeltreffend af. De Racing-defensie, met Derek Prins na vier wedstrijden schorsing weer in het hart van de verdediging, gaf helemaal niets weg. Alleen een bal op de lat uit een van richting veranderde vrije trap zorgde voor lichte opwinding, maar dat was het dan. De gastheren kregen met zeer behoorlijk voetbal nog diverse mogelijkheden om de partij definitief in het slot te gooien, maar Daan van Leeuwen (twee keer, een keer tegen de lat) en Charlie Windhorst misten de precisie. De niet onlogische 2-0 viel twee minuten voor tijd alsnog.

Charlie Windhorst bediende Stefan den Horder en toen was de tweede nederlaag van de gedeelde lijstaanvoerder definitief een feit. Een dik verdiende zege dus, maar het blijft nog lastig genoeg om de nacompetitie te ontlopen. De nieuw in te halen club is nu Westlandia, waarop vier punten moeten worden ingelopen. Zo spelend als zaterdag moet dat geen onmogelijke opgaaf zijn.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: voetbal, arc
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit