Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuwe Sloot opent sportzomer met Open Racketweek

21 maart 2017 - 09:28  •  reacties

Nieuwe Sloot opent sportzomer met Open Racketweek

Alphen aan den Rijn - De Open Racketweek is de start van een bijzonder zomerseizoen, zo vertelt manager Dave Kok: "In het verleden boden we de sporten en bijbehorende trainingen enkel als losse onderdelen aan. Dat gaan we met een omni-sportabonnement totaal anders doen komende maanden. Sporters met het zogenaamde 'Zomerkoning-abonnement' kunnen onbeperkt van zes sporten gebruik maken en ook per keer aanmelden voor één van de diverse wekelijkse groepslessen, want die zijn namelijk bij het abonnement inbegrepen."

Padel en yoga vergroten diversiteit
In 2016 legde Nieuwe Sloot een padelbaan aan. De sport padel wint in korte tijd veel aan populariteit in Nederland en ook de animo in de regio Alphen aan den Rijn neemt in een snel tempo toe. Kok: "We zijn voortdurend op zoek naar passende aanvullingen op ons bestaande sportaanbod. De racketsport padel slaat enorm aan en zal de komende jaren een steeds prominentere rol op ons park krijgen. En ook onze keuze voor het aanbieden van yogalessen sluit aan op onze wens om de moderne sportconsument beter te bedienen."

Sportcafé, padeldemonstratie en finales Alphen Open
De start van de Open Racketweek valt komende zondag samen met de finaledag van de Ruiten Troef Alphen Open. Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal er om 13:00 uur een paneldiscussie plaatsvinden in het speciaal daarvoor ingerichte sportcafé. Aan de hand van RTVWEST-presentator Herman Nanninga worden Theo de Vaal (senior-manager KNLTB), Serge Bos (ondernemer tennis en padel) en Marc Veldkamp (voormalig directeur squashbond en ondernemer squash) gevraagd naar hun visie op het huidige sportklimaat; wat zijn de innovatieve ontwikkelingen in de sportmarkt en hoe verbind je de ongebonden sporter? Na afloop van het sportcafé verzorgen twee nationale topspelers uit het internationale padelcircuit een demonstratie op de padelbaan. 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op het sportcomplex aan de President Kennedylaan. Tijdens de Open Racketweek zijn er dagelijks groepslessen onder begeleiding van professionele trainers en instructeurs. Alle lessen zijn terug te vinden op de website en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de app van Nieuwe Sloot. En een belletje naar de receptie kan natuurlijk ook.

Fotograaf: Josh Walet
Tennisvereniging Nieuwe Sloot.'
Tennisvereniging Nieuwe Sloot

Tenniscentrum Nieuwe Sloot is de thuisbasis van de vereniging.