Nieuws

« Vorige - Volgende »

Begin juni wordt Sportontmoeting weer georganiseerd

31 maart 2017 - 14:30  •  reacties

Begin juni wordt Sportontmoeting weer georganiseerd

Alphen aan den Rijn - "Dit jaar zijn er meer deelnemende verenigingen dan de afgelopen jaren", vertelt Gellius Vochteloo van de commissie Sportontmoeting. In totaal doen er achttien sportclubs uit Alphen aan den Rijn mee. "We zijn blij dat de Alphense Roeivereniging dit jaar ook van de partij is, maar uiteraard zijn we ook heel blij met de andere deelnemende verenigingen!"

De Sportontmoeting is dit jaar iets anders van opzet dan voorgaande jaren. Per avond staat er maar één sport op het programma. "Wij zijn van mening dat dit zorgt voor meer saamhorigheid en gezelligheid, al is het natuurlijk ook een uitdaging voor wat betreft de organisatie van de sport", aldus Gellius. Op het programma staan onder andere schieten, skeeleren, tennis, darten, voetbal en volleybal. Op de laatste dagen nemen de verenigingen het tegen elkaar op tijdens het verrassingsonderdeel.

De deelnemende verenigingen van dit jaar zijn TEAN, SV ARC, Castellum, boksschool Teus de Kruyf, HCA, AZC, Alphense Reddingsbrigade, Tempo, Roeivereniging Alphen, ATTC, WSV Zegerplas, AAV ’36, Flair, Alphense Boys, DOS, Have Fun, Alphia en Nieuwe Sloot.

Fotograaf: Josh Walet