Nieuws

« Vorige - Volgende »

Lisa kampioen bij RG Finale B-niveau Individueel

13 juni 2017 - 15:46  •  Onbekend  •  reacties

Lisa kampioen bij RG Finale B-niveau Individueel

Alphen aan den Rijn - Direkt bij de eerste categorie van de dag, de Benjamins, was het raak: Lisa behaalde over 2 oefeningen overtuigend een eerste plaats, en kreeg de gouden medaille omgehangen. Ook Tess liet goede oefeningen zien en werd daarmee knap 5e.

Daarna was het de beurt aan de PreJunioren, waar het heel spannend was. Het resultaat was ernaar: een gedeelde tweede plaats voor de 2 Wilskracht-meiden die meededen: een zilveren medaille zowel voor Cecile als voor Jessy.

In de middag bij de Junioren deden wij niet mee, maar bij de Senioren waren we sterk vertegenwoordigd met 4 meiden. Met meerdere titelkandidaten op de startlijst werd er op het scherpst van de snede gestreden, Met een uiterst klein verschil met de winnares behaalde Romi een tweede plaats, op de voet gevolgd door Suzanne op de derde. Celeste en Marjolein kwamen in de titelstrijd van vandaag net wat tekort en behaalden een 9e resp. 10e plaats.

Al met al een zeer succesvol kampioenschap voor Wilskracht! We feliciteren ook alle andere kampioenen en medaille-winnaressen van deze Finale.

Fotograaf: Josh Walet
RKSV Wilskracht.'
RKSV Wilskracht

Turnen, ritmisch gym, volleybal en conditietrainingen.