Lisa kampioen bij RG Finale B-niveau Individueel

Op 10 juni werden in Dordrecht de landelijke finales RG, individueel B-niveau gehouden. Met 8 gymnastes aan de start in verschillende leeftijdscategoriën was Wilskracht erg goed vertegenwoordigd. Met alleen de besten aan de start zijn het spannende wedstrijden, en in elke categorie deden de gymnastes hun uiterste best om een plaatsje op het podium te halen.

Direkt bij de eerste categorie van de dag, de Benjamins, was het raak: Lisa behaalde over 2 oefeningen overtuigend een eerste plaats, en kreeg de gouden medaille omgehangen. Ook Tess liet goede oefeningen zien en werd daarmee knap 5e.

Daarna was het de beurt aan de PreJunioren, waar het heel spannend was. Het resultaat was ernaar: een gedeelde tweede plaats voor de 2 Wilskracht-meiden die meededen: een zilveren medaille zowel voor Cecile als voor Jessy.

In de middag bij de Junioren deden wij niet mee, maar bij de Senioren waren we sterk vertegenwoordigd met 4 meiden. Met meerdere titelkandidaten op de startlijst werd er op het scherpst van de snede gestreden, Met een uiterst klein verschil met de winnares behaalde Romi een tweede plaats, op de voet gevolgd door Suzanne op de derde. Celeste en Marjolein kwamen in de titelstrijd van vandaag net wat tekort en behaalden een 9e resp. 10e plaats.

Al met al een zeer succesvol kampioenschap voor Wilskracht! We feliciteren ook alle andere kampioenen en medaille-winnaressen van deze Finale.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.