Technische problemen voor coureur Tijn Middeldorp

Tijn Middeldorp is er door technische problemen niet in geslaagd om zijn goede reeks van wedstrijden van de afgelopen periode voort te zetten. Op Circuit Park Zandvoort eindigde Tijn in de drie races die hij moest rijden niet één keer in de top 10.

Tijn Middeldorp: "Het is heel jammer en frustrerend hoe de dag is verlopen. Al direct tijdens de kwalificatie in de ochtend merkte ik dat de motor niet goed liep en kwam ik niet verder dan de 22e trainingstijd. De auto stuurde goed alleen de motor wilde niet lekker op toeren komen. Voor de eerste race van de dag hebben we een aantal onderdelen vervangen en tijdens de race was de auto een stuk beter en werd ik, na een hoop auto’s ingehaald te hebben, 11e.

De tweede race mocht ik dus vanaf de 11e plaats starten en ik had goede hoop om van daaruit naar voren te rijden maar wederom wilde de motor niet op toeren komen. Ik verloor hierdoor veel plaatsen en door een botsing met een andere deelnemer moest ik zelfs met schade aan mijn auto de pits in. In de twee uurtjes die tussen race twee en drie zaten, hebben we de auto zo goed mogelijk geprobeerd te repareren en gelukkig kon ik de derde race nog wel starten. De auto was niet optimaal maar na als 34e gestart te zijn finishte ik na een lekkere race toch nog als 17e." 

Tijn vervolgt: "Autoracen is een technische sport en de technische problemen die ik vandaag aan mijn auto had, kunnen nu eenmaal voor komen. Het is natuurlijk pas mijn eerste seizoen in de autosport en ik was in eerste instantie erg gefrustreerd, nu vind ik het erg jammer en kijk alweer uit naar de volgende race."

De volgende race van Tijn is op 23 september op Circuit Zandvoort. Tijn: "Natuurlijk hoop ik dan weer een topresultaat neer te zetten zodat ik deze race dag weer kan vergeten."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.