Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC heeft laten zien waar ze staat

14 maart 2018 - 17:09  •  Theo van Egmond  •  reacties

ARC heeft laten zien waar ze staat

Alphen aan den Rijn - Dat is de ploeg ook, met veel spelers met jarenlange ervaring en enkele grote talenten, zoals Junior de zoon van de in de Kuip legendarische Mike Obiku. Maar gaaf om te constateren was dinsdagavond ook dat ARC zelf wel degelijk hoofdklassewaardig is.

De equipe van Mark Evers deed totaal niet onder voor de gastheren en had ook zo maar kunnen winnen. In een heerlijke bekerwedstrijd, door beide partijen zeer serieus genomen, ontbrak het de Alphense bezoekers eigenlijk alleen aan het afmaken van de kansen. Daar valt nog wel wat winst te behalen. Defensie stond het opnieuw als een huis en het was heerlijk om te zien dat een verdediger als Daniel Buijnink toch ook weer kan aanhaken aan het momenteel hoge niveau.

Zo spelend als tegen SC Feyenoord kan geen enkele club in de eerste klasse A tegen de Racing op. En menigeen in de Hoofdklasse straks wellicht ook niet. Toch hoopt de aanstaande penningmeester Carel van de Graaf dat een kampioenschap nog even uitgesteld kan worden. "Met de weersvoorspellingen voor de komende tijd moeten we anders eerst nog winterbanden onder de platte kar laten gooien. Dat kost extra geld."

Fotograaf: Alphens.nl
Henkies