Advertorial Sport

Tempo C1 knappe vijfde plaats op NK Hoofdklasse

De C1 van Tempo heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie geleverd. Op het NK van de Hoofdklasse behaalden zij een vijfde plaats. Als tweede in de poule wist de C1 zich te plaatsen voor het NK in Dordrecht. Hier strijden de acht beste teams van Nederland in de c-jeugd voor de titel Nederlands Kampioen.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen DSC uit Eindhoven. De C1 kwam knap met 0-2 voor, maar wist deze voorsprong helaas niet vast te houden. Er werd gerust met een tussenstand van 3-3. In de tweede helft mist Tempo helaas een belangrijke strafworp en komen uiteindelijk 7-4 achter. Deze achterstand wisten ze helaas niet meer recht te zetten en de wedstrijd werd met 9-5 verloren. 

In de tweede wedstrijd was Fortuna de tegenstander. De gehele wedstrijd ging gelijk op met een 6-5 voorsprong vlak voor tijd. Deze voorsprong werd helaas weer verspeelt en Fortuna kwam op gelijke hoogte. Dit was ook de uitslag. Uiteindelijk werd Fortuna de winnaar van het toernooi. Een gelijkspel tegen de Kampioen van Nederland is dus een knappe prestatie!

De laatste poule wedstrijd was SKF de tegenstander. De C1 pakte een voorsprong maar wist deze helaas niet vast te houden. Ook de derde wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 5-5. De spelers mochten zich op gaan maken voor een wedstijd voor de 5e/6e plaats. Het bleek dat alle tegenstanders vandaag aan elkaar gewaagd waren want beide ploegen wisten geen gaatje te slaan. Bij een 6-6 stand werd er gerust. In de tweede helft wist de C1 er net één meer te scoren en wonnen met 10-9. Hierdoor is de C1 op de vijfde plek geëindigd. 


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.