Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tennisvereniging Nieuwe Sloot vernieuwt aanbod

17 april 2018 - 17:18  •  Nieuwe Sloot  •  reacties

Tennisvereniging Nieuwe Sloot vernieuwt aanbod

Alphen aan den Rijn - In een energiek gesprek lieten drie jonge en ambitieuze bestuurders van TV Nieuwe Sloot weten waar de kracht van tennis ligt. 

Tennis in een nieuw jasje
De behoeften van sporters zijn de laatste twee decennia flink veranderd. Het nieuwe bestuur van TV Nieuwe Sloot heeft dat goed in de gaten en is voornemens de traditionele abonnementenstructuur eens flink onder de loep te nemen.

Voorzitter Willy Spanjer: "Sporters willen steeds meer flexibiliteit en gemak. Men wil sporten wanneer het hen zelf uitkomt. De sporter van nu vraagt om flexibiliteit en keuzevrijheid. Met alles wat wij bij Nieuwe Sloot te bieden hebben, kunnen we goed aan die vraag voldoen. We hebben fantastische trainers, we hebben een padelbaan op ons park, we wijken naar binnen uit als het regent en ons park ziet er na de klusdag weer fris uit. We hebben heel veel zin in de zomer, want vanaf nu kan iedereen heel laagdrempelig proeven van de mogelijkheden binnen onze vereniging."

Drie maanden los
De drie dames van het bestuur hebben sinds hun aanstelling in januari gewerkt aan een beleidsplan dat bestaande en nieuwe leden aan de vereniging zal binden. Met een drie maanden abonnement kunnen sporters in korte tijd alle kanten op.

Bestuurslid Yvette de Hoop spreekt enthousiast over de nieuwe abonnementsvorm: "Sporters willen graag eerst ervaren of een nieuwe sport hen bevalt. Onze campagne heet ‘Ga Los bij Nieuwe Sloot’ en dekt ook de lading, want voor een paar tientjes kan je onbeperkt tennissen, maak je kennis met de nieuwe sport Padel en krijg je ook nog eens een tegoed voor zes clinics. We zijn trots op onze trainers van Baseline en hun aanwezigheid op het park is daarom ook enorm belangrijk."

Baseline Tennis & Padel is een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie die voorloper is op het gebied van innovatieve trainingsmethoden.

Donderdag clubavond
Er is binnen Tennisvereniging Nieuwe Sloot veel aandacht voor beleving en door nieuwe leden ook kennis te laten maken met Padel wordt een brede doelgroep aangesproken. Secretaris Claudia van Rijn: "De vereniging vervult een grote sociale rol voor onze leden. Van onze drukbezochte donderdagavond gaan we een feestje maken. Vanaf 19.30 uur zijn we zelf aanwezig, zodat we nieuwe sporters kunnen verwelkomen. Bijvoorbeeld ook de voetballers en hockeyers die straks hun zomerstop hebben. Op donderdagavond tennist iedereen met elkaar en er zijn clinics tennis en padel. Daarbij gaan we aan het eind van de avond met bitterballen rond en eens per maand komt er een DJ."

Voor het nieuwe bestuur is de clubapp van de KNLTB een cadeautje. Met deze nieuwe app wordt de communicatie met de leden eenvoudiger en dat helpt hen te binden aan de activiteiten van de vereniging. "Maar je kan ook gewoon los gaan tennissen, hoor!" voegt voorzitter Spanjer nog even toe.

Aanmelden voor het lidmaatschap van TV Nieuwe Sloot kan aan de receptie van het tenniscentrum aan de President Kennedylaan.

Fotograaf: PR Nieuwe Sloot
Nieuwe Sloot.'
Nieuwe Sloot

Tennis, squash, racketlon, brasserie.