Nieuws

« Vorige - Volgende »

Sportontmoeting in juni van start met tennis bij TEAN

16 mei 2018 - 11:02  •  reacties

Sportontmoeting in juni van start met tennis bij TEAN

Alphen aan den Rijn - Bij het evenement, dat voor de 41e keer wordt georganiseerd, gaan verschillende sportverengingen onderling de strijd aan tijdens het beoefenen van een -voor de teams- nieuwe sport.

Dinsdagavond 5 juni wordt bij TEAN het startschot gegeven met het onderdeel ennis. Vervolgens zullen de onderdelen voetbal, beachtvolleybal, schieten, tafeltennis, petanque, skeeleren, puzzelrit en darten aan bod komen. Op zaterdag 16 juni zal de ontknoping plaatsvinden tijdens het verrassingsonderdeel. Na het verrassingsonderdeel zal er een gezamenlijke barbecue zijn en wordt bekend gemaakt welke vereniging zich kampioen van de Alphense Sportontmoeting 2018 mag noemen.

"Waar het voor de ene vereniging vooral om het resultaat gaat, gaat het bij veel verenigingen met name om de gezelligheid, het samen sporten en het ontmoeten van andere sporters uit Alphen. Hoe dan ook, het belooft weer een gezellige en sportieve competitie te worden", aldus de organisatie van de Sportontmoeting.

Deelnemers
De vijftien deelnemende verenigingen van dit jaar zijn AAV, Alphense Boys, Alphia, ARC, ATTC, BC Limes, Boksschool Teus de Kruyf, Castellum, DOS, Have Fun, Nieuwe Sloot, Reddingsbrigade, TEAN, Tempo en WSV Zegerplas.

 

Fotograaf: Pexels