Nieuws

« Vorige - Volgende »

Parkour- en freerun evenement in Park Zegersloot

1 november 2018 - 14:46  •  reacties

Parkour- en freerun evenement in Park Zegersloot

Alphen aan den Rijn - Parkour Disciplines is een organisatie die zich wijdt aan de groei van de sporten parkour en freerunning. En met succes, want dit jaar deden 125 deelnemers mee aan het evenement. "Vorig jaar hadden we nog 52 deelnemers. Een groei als deze hadden we nooit durven dromen", zegt Dave Hogenboom, oprichter van Parkour Disciplines.

Het evenement duurde het hele weekend en betrof verschillende locaties waar de deelnemers workshops, masterclasses en jams mochten ervaren van coaches uit onder andere Nederland, Engeland, Kroatië en Duitsland. De eerste locatie van het evenement was het Urban Athletes Park. Vervolgens werd er getraind en overnacht in een gymzaal in Kerk en Zanen. De tweede dag van het evenement vond plaats in het centrum van Zoetermeer. 

Geslaagd
Hogenboom kijkt met trots terug op zijn evenement. "Het evenement is erg geslaagd en dit is een mooie basis om de komende jaren op door te bouwen. We willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze sport en mensen laten ervaren dat je met de juiste vaardigheden alle obstakels kan overwinnen. Zowel fysiek als mentaal."

 

Fotograaf: Alphens.nl
Mediamarkt