Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC is op eigen veld nog ongeslagen

22 november 2018 - 15:28  •  reacties

ARC is op eigen veld nog ongeslagen

Alphen aan den Rijn - Bij WV-HEDW was Kees Oostermeijer jaren lang de hoofdtrainer. Zijn assistent was cabaretier Viggo Waas. De club draaide in die jaren alleraardigst mee in de middenmoot van de eerste klasse. Het contract van Oostermeijer werd na vorig seizoen niet verlengd en de voormalige trainer van Alphense Boys vertrok naar derde divisionist De Dijk. Hij nam Viggo Waas mee. Of men bij de club het tweetal mist is niet duidelijk, maar feit is wel dat het eerste elftal momenteel op de voorlaatste plaats staat in 1A. Twee van de vier uitwedstrijden werden verloren en de andere twee eindigden in een 1-1 gelijkspel. Dat gebeurde tegen FC Breukelen en Roda’46.

ARC is op eigen veld nog ongeslagen en leverde alleen tegen Argon punten in. De Alphense Racing Club staat momenteel vijfde met slechts twee punten achterstand op Roda’46, de koploper. Met onder meer Huizen-Roda’46 en DHSC-Argon op het programma zou de equipe van Mark Evers bij winst zo maar gedeeld lijstaanvoerder kunnen zijn. Dat moet kunnen zou je denken. Gelet op de verrichtingen van Lionel Frederik en Jeroen Borsboom afgelopen weken is het niet ondenkbaar dat beiden op de bank beginnen en een andere aanvaller een kans krijgt.

Overigens werd de wedstrijd DHSC-Zwaluwen’30 afgelopen zaterdag na een klein uur spelen bij een stand van 0-1 gestaakt. Scheidsrechter Danny Korbee voelde zich bedreigd door mensen van Zwaluwen’30 toen hij de bal voor de thuisclub op de stip legde en kapte er mee. De club uit Utrecht start te zijner tijd het restant van de partij met een strafschop.  

Fotograaf: Alphens.nl
Theater Castellum