Advertorial Sport

Sportlessen voor kids bij speelparadijs Ballorig Alphen

Dat spelen niet alleen heel leuk is, maar ook nog eens heel gezond, bewijst Ballorig Alphen aan den Rijn. Als eerste Ballorig vestiging in Nederland bieden zij vanaf 8 mei uitdagende sportlessen aan onder leiding van personal trainers van B-Fitt! Ballorig stelde trainer Tom Boon 3 vragen.

Wat vind je zo leuk aan het trainen van kinderen?
“Kinderen zijn altijd super enthousiast en hebben veel energie. Ze geven altijd 100% als ze iets leuk vinden. Daarnaast kan je kinderen vaak ook nog echt leuke vaardigheden aanleren, wat helpt in hun dagelijks leven of in de sport die ze beoefenen”.
 
Welke oefeningen komen zoal aan bod tijdens de lessen?
“Tijdens de Ballorig Sport & Speel lessen gaan we ervoor zorgen dat de kids ook echt iets leren en dat ze meer vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast staat vooral samenwerken en fun centraal!”
 
Welke tip wil je kinderen meegeven om lekker fit te blijven?
“De belangrijkste tip is: beweeg genoeg en speel lekker veel. Daarnaast is gezonde en gevarieerde voeding heel belangrijk voor de gezondheid van een kind”.
 
De Ballorig Sport & Speel lessen worden iedere woensdag en donderdag gehouden onder professionele begeleiding. De lessen duren een half uur en er kan gekozen worden uit een groep voor 6-9 jarigen (van 16:00-16:30) en een groep voor 9-12 jarigen (van 16:30-17:00). Na de les kunnen de kinderen nog lekker even spelen. De lessen kosten slechts 8,50 euro per keer (dat is  inclusief het entreeticket voor Ballorig). Meld je aan via ballorig.nl/sportenspeel. Let op: VOL = VOL

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!