Belangrijke zaterdag voor Alphense Boys

Het zaterdagteam van Alphense Boys komt komend weekeinde niet in actie, maar het kan toch een belangrijke zaterdag worden voor John Cuvelier, Ronald Martin en hun mannen. Op het programma staat namelijk Aarlanderveen-Floreant en de uitslag daarvan kan behoorlijke gevolgen hebben voor de Alphenaren.

Normaal gesproken wint Aarlanderveen dat al kampioen is deze partij en dan verandert er niets. Dan blijven de Boys namelijk gewoon derde achter FC Oegstgeest en behouden de Boskopers positie vier met twee punten achterstand op die Boys. Ook in de stand om de derde periode veandert er bij winst van de kampioen niets. Zowel Alphense Boys als Floreant blijven met elk vijftien punten uit zes duels de grootste kanshebbers op die laatste titel.

Als Floreant echter in Aarlanderveen weet te winnen gaat die club in beide klassementen Alphense Boys voorbij en dan wordt nacompetitie halen toch een stuk lastiger. Dat is niet uitgesloten, want Floreant is aan een opmerkelijke serie bezig. De vijf wedstrijden uit de derde periode werden namelijk allemaal gewonnen. Overigens zou Alphense Boys een week later op sportpark de Bijlen weer het een en ander recht kunne trekken, want dan komen de mannen uit Boskoop op visite.

De beste optie is dat Floreant ‘gewoon’ zaterdag verliest in Aarlanderveen en dat Alphense Boys zelf zeven dagen later Floreant klopt. Dan lijkt de nacompetitie wel heel nadrukkelijk binnen handbereik. Er zijn nog veel andere mogelijkheden daarop kansrijk. Derde worden in het eindklassement kan nog wat opleveren, maar op dit moment heeft het toch best wel verrassend presterende Alphense Boys zaterdag gezien de positie in de diverse klassementen nog niets.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.