Start seizoen Omniskaters Alphen aan den Rijn

De OMNI Skaters starten weer op 2 april a.s. In april starten we iedere dinsdagavond om 19.00 uur op de parkeerplaats bij de Chinese Palace aan de Zegerplas tegenover Amigo, Burg. Bruinsslotsingel 9 en iedere vrijdagavond starten we tegenover de Scania, Tankval (vlakbij Mc Donalds), in Kerk en Zanen vanaf mei starten we om 19.30 uur. Er wordt wekelijks gereden in groepen van verschillend niveau, met bijbehorende afstanden en tempo. Voor ieder wat wils.

Beginnerscursus en begeleiding beginnende toerskaters!
Voor de beginnende skater wordt een beginnerscursus georganiseerd. Deze cursus start op 18 april a.s. Je kunt je opgeven, of meer informatie vragen, door te mailen naar info@omniskaters.nl.

Voor nieuwe leden en beginnende toerskaters organiseert de vereniging iedere eerste vrijdagavond van de maand tochten onder gestructureerde begeleiding. Startplaats Tankval (vlakbij Mc Donalds), Kerk en Zanen. Kom kennismaken en skate een keer mee. Geef je op via info@omniskaters.nl

Gratis Remtraining in Nationale Sportweek
“Wie graag wil skaten maar nog niet goed kan remmen voelt zich vaak onzeker. Voor hen organiseren wij op zaterdag 20 april een gratis remtraining om 14.00 uur op de Wielerbaan van Avanti, Amerikalaan 163 in Alphen aan den Rijn” aldus Eveline van Muiswinkel, de voorzitter van de vereniging.

Gedurende een uur krijgen de deelnemers verschillende remtechnieken aangeleerd. De training wordt gegeven door een ervaren skatetrainer.

Toertocht in Nationale Sportweek
“Het geleerde kan de deelnemer de volgende dag in de praktijk brengen”. Op zondag 21 april starten we om 10.00 uur voor een tocht(je) door de polder. Startlocatie is Avanti. Deze tocht wordt begeleid door ervaren skaters. “Iedereen die wil weten hoe het is om met een groep te skaten kan aan deze tocht deelnemen. Er is een tocht van 10 en 30 km.

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom bij de remtraining. Een helm-, pols-, knie-, en elleboogbescherming is noodzakelijk voor je veiligheid. Een helm is eventueel te leen, dit kun je doorgeven bij aanmelding. Belangstellenden voor de remtraining en de toertocht kunnen zich vooraf aanmelden door een mail te sturen naar info@omniskaters.nl. Zij ontvangen bericht als er wijzigingen zijn in verband met weersomstandigheden. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem. 

Evenementen gisteren 12:18

Shirma Rouse komt zingen op Haaspop!

Haaspop, een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt tijdens het paasweekend, staat bekend om zijn eclectische mix van muzikale genres, van rock tot dance en nu ook gospel. Op eerste paasdag, te midden van de bruisende festiviteiten, zal de getalenteerde Shirma Rouse, ook wel bekend als de Queen of Soul, haar opwachting maken met het ZO! Gospel Choir uit Amsterdam Zuid-Oost.