BAGGER aan den Rijn

Wil Verschuur die die als een oud wijf mannentaal uitslaat, Pauline Heijkoop die straattaal niet wil begrijpen, Hitler die ineens opdook op Facebook, de aangifte tegen een officier van justitie, het beste condoom, veilig en voor een stevige erectie, Offerfeest, Reinder Koornstra en zijn liefde voor Blokker, de Maximabrug, Gerard van As en hoe de Lage Zijde nu meer lijkt op Damascus, Robert Blom die wel zijn hoofd erbij houdt, Zwarte Piet, of toch geel, de voedselbank voor gewezen politici, kaas en politiek, Jaguar, als ik Bas eenhoorn was wilde ik in Alphen ook geen burgemeester meer zijn, dode stad aan den Rijn, zonder evenementen, ijswater, buckets, Eveline Verhoeve, bloggen, Poetin ook in 2014, christelijke graaiers, Alphens Zeeuws meisje, tandemtrut, shopzondag, supermarkten, meedenken en omdenken, zeur van het jaar, Tjerk is een lul, regels, regels en geen subsidie meer, vuurwerk…

In principe is er voer genoeg voor weer een Oudejaarsconference aan den Rijn in theater Castellum. Dat kan je aan de Alphense politiek wel overlaten. Het baggert maar door, vandaar dat de voorstelling dan ook alleen maar BAGGER kon gaan heten. Maar er gebeurde natuurlijk nog veel meer in het altijd baggerende Alphen aan den Rijn. Op haar fiets, met de saxofoon op haar rug, baby voorop en met een emmer aan het stuur verzamelde Aubrey Snell en Fred van Rooij voldoende BAGGER voor weer een oudejaarsconference. Dit jaar op zaterdag 27 december: dan zijn er twee voorstellingen. Uiteraard weer in de Rabozaal van theater Castellum. Kaarten voor een van de twee voorstellingen zijn te krijgen bij het theater.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.