Lisa vertelt... Schaamteloze promotie

Even een kleine pauze gehad. Boeken worden niet vanzelf geschreven en soms moet je jezelf onderdompelen. Maar ik ben er weer. Had ik jullie al verteld dat ik schrijf in het dagelijk leven? Ja, helaas niet in het Nederlands (althans, mensen spreken me daar wel eens op aan in de trant van 'ach, wat jammer, ik lees geen Engels'), maar zoals net gezegd, in het Engels dus.

Het eerste deel van The Fire Trilogy, The Elemental, kwam februari dit jaar uit en ergens begin volgend jaar moet deel twee, The Empath op de planken liggen. Behalve persberichten schrijven voor een cultuurpodium en mijn column hier, schrijf ik dus niet veel in het Nederlands. Dat moest maar eens veranderen onder het mom van 'respect your roots' en dat alles.

Een paar maanden geleden had ik hier een stukje over een 'Ongeluk'. Daar kwamen zoveel reacties op, niet alleen hier, maar ook op andere plaatsen, dat iemand tegen me zei; 'je moet 'm indienen in een wedstrijd'. Dat heb ik dus gedaan. De Debutanten Schrijf Wedstrijd van Editio. Dat zei mij niets, maar één van de hoofsponsoren, het NRC, is natuurlijk bij iedereen wel bekend. Er is een publieksprijs en een vakjuryprijs en men kan tot 31 december stemmen. Begin februari is er een Debutantenbal waar de winnaars bekend gemaakt zullen worden.

Ik sta momenteel op de twaalfde plaats, dus ik kan nog wel wat stemmen gebruiken ;-) Dit is de link naar mijn stuk 'Ongeluk'. Deze week dus even schaamteloos reclame voor mijzelf en een oproep om te stemmen mensen. Als je daar een berichtje achterlaat wat je er van vindt, maak je me helemaal blij! Wie er meer over mij, mijn colums hier en mijn boeken wil weten, 20 december ga ik om 14:15 uur daar over praten bij radio Alphen Stad FM. En tot volgende week, beloofd!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.