MINERVA zoekt een lijstje op die kutwebsite

De website van de gemeente is altijd wel een bron ter leering ende vermaeck. Hoe vaker ik iets zoek, hoe beter ik de verwarde geest van de maker begrijpt. Dat is de leering. Hoe vaker ik geholpen wordt door andere Alphenaren, hoe verder mijn mond openvalt...

Het lijkt wel alsof de gemeentelijke website opzettelijk zo is ingericht dat stukken als beleidsnota's gewoon onvindbaar zijn. Soms zijn ze onvindbaar omdat de gekozen 'tag' naam onbegrijpelijk en onlogisch is. Soms zijn ze onvindbaar omdat de betreffende stukken gewoon niet blijken te bestaan.
Of niet meer bestaan.
Of onderweg een nieuwe naam krijgen.
Of naar een ander beleidsterrein zijn geschoven.
Of gewoon zijn uitgevoerd zonder te zijn vastgesteld.
Of...

Het is zondag en ik ben 'even' op zoek naar een eenvoudig lijstje. Het lijstje met de 18 basissporten in Alphen aan den Rijn. Liefst mét de verantwoording erbij.

Eerst maar even via google zoeken.
Zucht. Vloek. Scheld.
Teylingen, Leeuwarden, Nijkerk, Boxmeer, Deventer.
Van allerlei gemeenten is de lijst in een vloek en een zucht gevonden. Niet van Alphen aan den Rijn, dus. En dat met een fanatieke sporter als wethouder sport.

Een handjevol - vooral in de lokale sport actieve – Alphenaren biedt hulp aan door naar allerlei websites te verwijzen die wellicht uitkomst kunnen bieden.
Een uurtje verder en ik constateer dat SportRaad, SportInfoDesk en SportSpectrum het lijstje niet op hun website hebben staan. Ook de in de Gemeentegids is het lijstje niet opgenomen.

Blijft over de gemeentelijke website.
Na wat speurwerk denk ik dat het lijstje in de sportnota zit verstopt. Alleen heet de sportnota niet gewoon sportnota.
Wat ik uiteindelijk tevoorschijn tover is een mededeling in de Programmabegroting 2013 dat het Masterplan Sport niet wordt afgemaakt. En daar verwacht ik nou net dat lijstje te vinden.

Enfin.
Mijn laatste hoop is nu Linda van SportSpectrum die aanbiedt om morgen even op kantoor te kijken of ze dat lijstje kan vinden. Dan zal ze het mailen. Waarvoor dank.
Blijft over de geweldige frustratie over die kutwebsite.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.