The ADELE Project

In Alphen aan den Rijn is een enorme hoeveelheid muzikaal talent. Dat komt tot uiting in het grote aantal koren en muziekkorpsen dat de gemeente rijk is. Wist u dat er daarnaast meer dan honderd! bands zijn, die pop, rock, blues of rap maken? Het aardige is dat veel van de muzikanten elkaar sinds de gemeentefusie steeds vaker ontmoeten tijdens jamsessies in Boskoop, Hoekstock in Koudekerk of “battles” in Alphen.

Rond de voorbereidingen van het fusieconcert eind 2013 heeft een aantal mensen, die elkaar daarvoor soms nog nooit ontmoet hadden, besloten een theatershow onder de naam “The ADELE Project” op te zetten. Rond het repertoire en het verhaal van de beroemde zangeres (wie kent de James Bond Skyfall song niet?) is een complete theatershow gebouwd. Een 7-tal mensen, begeleid door een professionele regisseur heeft een project opgezet, dat inmiddels door vele theaters in heel Nederland is ingekocht. Een show waar we als Alphen terecht trots en blij mee mogen zijn.

De meeste artiesten van The ADELE Project ken ik persoonlijk vanuit het “wereldje”. Ze hebben allemaal een verschillende achtergrond, maar blijken wonderbaarlijk goed bij elkaar te passen. Iedere keer weer verbaast het me hoe muziek mensen kan samenbrengen en hoe universeel die taal is. Ik heb al wat gehoord en gezien van The ADELE Project, en ook dat verbaast me. Wat een kwaliteit!

Kortom een aanrader en echte citymarketing voor Alphen aan den Rijn. Aanstaande zaterdag 26 september is de première in theater Castellum. 

Succes mensen!

Machiel van der Schoot 

The ADELE Project bestaat uit:

Jolanda Knecht – zang
Nathalie van Duyn – achtergrondzang
Eline Ossevoort – achtergrondzang J
Joey Spijker – drums
Richard Loupatty – bas
Arjen van den Bosch – toetsen
Jeroen Bakker – gitaar


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.