Lieve Ricardo

Ik ben ondertussen verhuisd en gesettled in Amsterdam. Naast dat dit voor mijn school en werk praktische voordelen oplevert is het ook best wel cool is om in een grote stad te wonen. Echter zat hier natuurlijk ook een nadeel aan: ik zou moeten stoppen met sporten bij 4Sport, de sportschool waarbij ik vanaf dag 1 van zijn bestaan gesport heb.

Tijdens de 3 jaar dat ik bij 4Sport gesport heb is er heel veel veranderd. Jij, ik en het gros van de 4Sport familie weten hoe ik 3 jaar geleden bij jou binnenkwam. Een behoorlijk gezet jongetje met een conditie van 0.0 en het zelfvertrouwen van de gemiddelde doperwt. Van dat jongetje is nu niet heel veel meer van over, letterlijk, ik ben nu namelijk nog maar 75% van het gewicht dat dat jongetje was(van 116 naar 88KG). Daarnaast sta ik een stuk positiever in het leven, ik ben ondernemender geworden, actiever, en mijn zelfvertrouwen heeft een flinke boost gehad. Ik ben je hier ontzettend dankbaar voor, want ik kan met recht zeggen dat dit mijn leven op positieve wijze veranderd heeft.

Nu weet ik wel dat jij gaat zeggen dat ik het zelf gedaan heb, en dat klopt misschien ook wel, maar jouw mentale steun, het aanmoedigen en mij steeds weer tot die 200% willen pushen (bijvoorbeeld tijdens de bokslessen) heeft ervoor gezorgd dat ik door bleef gaan!

Voor deze punten was jij voornamelijk verantwoordelijk, maar laten we eerlijk zijn: er was nog een andere reden waarom ik graag naar 4Sport ging. Namelijk de relaxte sfeer en de gezelligheid die er altijd hangt! Voor die gezelligheid ben je niet als enige verantwoordelijk. Ik heb in die 3 jaar ontzettend veel mensen leren kennen, waarvan we met een aantal een behoorlijk hechte vriendengroep gevormd hebben. Mede door deze vrienden had ik de motivatie om te blijven komen en om grotere doelen te stellen voor mezelf en voor ons als groep. Van 12 kilometer Mud Masters gingen we naar 18(die we maar liefst 3x gelopen hebben), de 10 van Alphen en de Men of Steel Run, waar we het verder niet over gaan hebben ;) Ik heb met de 4Sport-familie grenzen opgezocht, ze verlegd en dat vervolgens herhaald en herhaald. En wat hebben wij een lol gehad terwijl we dat deden!

Lieve 4Sport vrienden, ik ga jullie ontzettend missen in Amsterdam. Bedankt voor de eindeloze gezelligheid en de sportieve uitdagingen die wij samen volbracht hebben! Ik kom jullie snel weer een keer op maandagavond opzoeken!

Liefs Brian


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.