MINERVA Hoeren

'Onze' Liesbeth houdt zich niet bezig met het afvalputje van de social media, maar ik mooi wel. Je leest daar namelijk de leukste dingen. Daarom weet ik nu dat de loslopende groepjes vluchtelingen op zoek zijn naar hoeren. Jawel.

Het is het eerste waar ze naar vragen bij de winkels in De Baronie. Alsof hoeren daar onder de toonbank liggen. Tussen het visafval of het brooddeeg of de rotte appels.
Nu kan ik me voorstellen dat ze op het verkeerde been worden gezet bij Zeeman met al die bakken vol met piepkleine slipjes. Je zou de naam Switch ook anders uit kunnen leggen. Net als Action trouwens. Dat zou zomaar een oproepje tot actie kunnen zijn.

Anyway, de bron van deze mededeling weet het zeker. Al die vluchtelingen zoeken naar hoeren, want ze zitten al een hele tijd zonder seks en het zijn allemaal mannen.
Dit geloven we toch niet echt?

Al moet ik toegeven dat een van mijn cursisten ook begon over 'liever niet alleen over straat'. En dat ze werd bijgevallen door een ander die haar dochters ook liever niet in het donker in hun eentje naar huis laat gaan. Alsof er ineens 1140 verkrachters in de noodopvang zitten.
Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op.

Het gros van aanranders, verkrachters en misbruikers zijn gewoon - over het algemeen witte - familieleden, vrienden en buren. Dat blijkt uit elk onderzoek hierover, uit de politiecijfers en uit de statistieken van het CBS.
Het is dus niet de onbekende asielzoeker waar je bang voor moet zijn.

Statistisch gezien zitten er in de noodopvang misschien twee of drie echte engerds tussen. Die gaan heus niets doen. Ze zijn hier onbekend en ze zijn ook veel te bang, zo alleen tussen al die maffe Noord-Europeanen met hun spandoeken en hun grote bek.
De rest is gewoon moe en nieuwsgierig en hoopt op een beetje rust. En dat ze hier asiel krijgen.

Dus, dames, niet in paniek raken als er een groepje knappe donkere Arabieren je pad kruist. Dat zijn mannen die hier willen blijven. Om te werken en te wonen en om vrij te zijn.
Ze wandelen in een groep, omdat hen is aangeraden om dat te doen. Voor hun eigen veiligheid. Er spreekt er minstens een goed Engels. Dat is ook een instructie die ze hebben gekregen. Gewoon omdat wij ook allemaal Engels spreken.

En ik wed dat er nooit gevraagd wordt 'Waar zijn de hoeren?'
Als ze dat al zouden willen weten, vragen ze met een charmant accent naar 'hookers'. Dan verwijs jij ze gewoon naar nummer 261.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.