Alphense Nelleke in jury Door Het Oog Van De Naald

Vanavond wordt de eerste aflevering van het nieuwe RTL-programma Door Het Oog Van De Naald uitgezonden. De Alphense Nelleke Rimmelzwaan, die haar eigen zaak Nelleke’s Couture runt, neemt samen met Maik de Boer plaats in de vakjury.

De deelnemers van het programma tonen hun naaikunsten en -vaardigheden onder toeziend oog van de vakjury. De vakjury, bestaande uit couture specialiste Nelleke Rimmelzwaan en fashion en lifestyle deskundige Maik de Boer, beoordelen elke woensdag de tien duo’s aan de hand van verschillende opdrachten. Uiteindelijk draait het om de vraag wie de opdracht wint, wie er belangrijke steekjes heeft laten vallen en wie kruipt er 'door het oog van de naald'?

Het programma werd opgenomen in de Meelfabriek in Leiden. De presentatie van Door Het Oog Van De Naald, dat vanaf 28 januari elke woensdag tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4 te zien is, neemt Nicolette van Dam voor haar rekening. 

Foto: Maik de Boer, Nicolette van Dam en Nelleke Rimmelzwaan


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 09:53

Leefomgeving Alphen Centrum en Park Zegersloot

In de gebiedsagenda 2024-2027 voor Alphen Centrum en Park Zegersloot gaat het over de leefomgeving van een stedelijk gebied en een aansluitend recreatiegebied. Belangrijk zijn het vergroenen van het stedelijk gebied met een goede aansluiting naar het recreatiegebied, betere verkeersveiligheid vooral voor fietsers en voetgangers en meer ontmoetingsplekken.

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.