Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

Proeflokaal Bregje is klaar voor de Alphenaren

28 december 2016 - 22:07  •  reacties

Proeflokaal Bregje is klaar voor de Alphenaren

Alphen aan den Rijn - Donderdag 29 december opent de Alphense Shaylane de deuren van eetconcept Proeflokaal Bregje, dat meerdere restaurants heeft in de randstad en nu ook in Alphen.

Woensdagavond werden wij gastvrij ontvangen door Shaylane en begeleid naar ons tafeltje in een sfeervol ingericht restaurant. Robin was onze tafelvrouw van vanavond en vertelde ons het concept van Proeflokaal Bregje: lekker en betaalbaar eten en dit allen verwerkt in een driegangendiner of voor de grote eter een viergangendiner. Ondanks dat het voor iedereen een avond proefdraaien was, is het duidelijk dat het team van Proeflokaal Bregje klaar is voor de officiële opening op donderdagavond.

Tijdens het proefdraaien kozen wij als voorgerecht voor de gerookte zalmcarpaccio en voor een beef tataki (licht gegaard en dun gesneden rundvlees). Dit in combinatie met een heerlijke witte wijn (Santa Alicia), en rode wijn (Arco de la Vega).

Als hoofdgerecht kozen wij de spies van ossenhaas, licht gemarineerd met pepersaus, en voor de kipsaté met een saus van geroosterde pinda's. Tot slot werden wij getrakteerd op een New York cheesecake en een appeltaartje uit de oven met vanille-ijs.

Alphen aan den Rijn is een gaaf horecaconcept rijker. Donderdag opent Shaylane haar deuren, een echte aanrader!

Reserveren? Doe het hier!

Fotograaf: Josh Walet
Proeflokaal Bregje.'
Proeflokaal Bregje

Altijd een driegangenkeuzemenu!