Baggerbende..

Wat kan de gemeente Alphen er een puinbak van maken zeg. Ik begrijp best dat de sloten gebaggerd moeten worden, maar laat ze de bagger in gesloten kiepwagens laden en deze ergens lozen waar het geen schade veroorzaakt. Nee, nu wordt het gewoon over het gras naast het wandelpad gestrooid. Het gazon waar het overheen is gegooid verstikt in mijn beleving gewoon.

Neem het natuurgebied rond de Zegersloot bij de voetbalvelden of juist aan het begin van het Zegerslootgebied ter hoogte van de Akkerwinde. Naast deze sloot ligt er op bepaalde plekken centimeters dikke bagger. De bende die in de sloten lag, ligt nu op het gazon naast de sloot.. Heel efficiënt.. Op plekken waar een kuil is ontstaan door bepaalde redenen ligt er gewoon een tweede sloot. De eenden zwemmen hierin rond, terwijl ze hier toch geen voeding uit kunnen halen.

Ik kan me nu niet meer voorstellen dat de gemeente dit voor ogen had bij het uitbaggeren van de sloten. Bij de voetbalvelden zijn er zelfs borden met "pas op drijfzand" geplaatst! Heel fijn bij het uitlaten van de honden. Terwijl dit juist nog een stuk losloopgebied is.. Heel vreemd hoe de gemeente denkt..


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.