D66 groeit het hardst in Zuid-Holland

D66 heeft in de provincie Zuid-Holland de meeste nieuwe leden er bijgekregen ten opzichte van de andere provincies. In 2014 kon D66 maar liefst 384 nieuwe leden welkom heten in de provincie Zuid-Holland. Hiermee groeit D66 Zuid-Holland samen met Noord Holland uit tot de grootste D66 provincies van Nederland. In totaal heeft D66 nu meer dan 25.000 leden. D66-leider Alexander Pechtold is blij met al die nieuwe leden: “Deze honderden nieuwe mensen hebben we de komende maanden hard nodig om op 18 maart bij de verkiezingen voor de provincie Zuid-Holland én de Eerste Kamer een goed resultaat te halen.”

Uitzonderlijk
De afgelopen jaren is D66 de enige partij die nog steeds meer nieuwe leden krijgt. Uitzonderlijk, andere politieke partijen zien hun ledenaantallen al jaren gestaag dalen. Terwijl D66 tegen die trend in steeds groter wordt. Pechtold: “Wij zijn niet alleen de grootste partij in veel gemeenten in Zuid-Holland, zoals Den Haag, Leiden en Delft, we krijgen ook veel nieuwe leden. Fantastisch, van harte welkom. Leden zijn belangrijk voor de partij, zij vormen het hart van onze verenging.” D66-lijsttrekker voor de Statenverkiezing Geertjan Wenneker: “Dit is fantastisch nieuws. Op de laatste ledenvergadering zagen we al veel nieuwe gezichten. Dat blijkt nu ook uit de cijfers. Voor mij als lijsttrekker een enorme stimulans om volop campagne te voeren en voor een mooie uitslag op 18 maart te gaan.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.